Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Szuperintenzív német tanfolyam

DeutschTutor Szuperintenzív3 hét alatt németül

Szuperintenzív német tanfolyam 3 hét alatt

Ha Ön rövid idő alatt szeret teljesítményt elérni, ha a nyelvtanulásban sem szereti az idejét vesztegetni, ha szívesen vállalja 3 héten keresztül az intenzív tanulást, akkor a DeutschTutor szuperintenzív tanfolyamát Önnek találtuk ki!

Ha a DeutschTutor szuperintenzív tanfolyamát választja, akkor Ön 3 héten keresztül heti ötször 2 tanórán vesz részt (összesen heti 10 tanóra), melyeket tapasztalt némettanár vezet. A tanfolyam megkezdése előtt részletes szintfelmérésre kerül sor. Itt pontosan meghatározzuk jelenlegi némettudásának szintjét, valamint megbeszéljük igényeit és céljait. Mindezek alapján személyreszabott tréningprogramot állítunk össze Önnek. A program az élő tanórákon kívül olyan elemeket is tartalmaz, melyeken Önnek önállóan, trénerének útmutatásai alapján kell dolgoznia.

A tréningprogram átfogó és minden készségre kiterjedő tartalmat kínál, így biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyam során nem fog unatkozni. A kemény munka azonban megéri: Önnek lehetősége van 3 hét után akár egy nyelvi szintet is előrelépni.

Szuperintenzív tanfolyamainkat elsősorban kezdőknek, újrakezdőknek, ill. alapismeretekkel már rendelkezőknek ajánljuk A1 és A2 szinteken, személyes céloktól függően azonban a DeutschTutor szuperintenzív tanfolyam magasabb szinteken is hasznos lehet.

Ajánlatunk:

DeutschTutor szuperintenzív tanfolyam

haken3 x 5 nap egyéni tanulás virtuális osztálytermünkben

haken

2 tanóra naponta (1 tanóra = 45 perc)

hakenrészletes írásbeli és szóbeli szintfelmérés a tanfolyam megkezdése előtt

hakenírásbeli és szóbeli záróteszt a tanfolyam végén

hakena megszerzett ismeretek igazolása DeutschTutor-diplomával

hakena tanfolyam ára: 695,- € (a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő)

Felkeltettük érdeklődését? Az alábbi jelentkezéséi lap kitöltésével azonnal lefoglalhatja szuperintenzív tanfolyamát vagy kérjen további információt.

Jelentkezési lap


Az alábbiakban megrendelem a DeutschTutor szuperintenzív tanfolyamát (3 x 5 nap intenzív egyéni tréning / napi 2 élő tanóra / személyes coaching / teszt a kurzus elején és végén).

Vezetéknév:

Keresztnév:

Ország:

Irányítószám:

Lakóhely:

Utca és házszám:

Email:

Telefonszám (országhívószámmal):

Mikor szeretné elkezdeni a tanfolyamot? (év/hó/nap):

Fizetési mód:

Az Ön üzenete (amennyiben releváns):Kérjük, kattintson a "Küldés" gombra. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ingyenes visszahívás kérése