Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Rólunk

Minőség és szakértelem

 

group of office workers showing thumbs up

DeutschTutoraink némettanári diplomával rendelkező, tapasztalt és kompetens oktatók. Mindannyian speciális képzéssel rendelkeznek a DeutschTutor interaktív tanítási módszerét illetően.

Csapatunkban egyaránt vannak német és idegen anyanyelvű kollégák, akik igény szerint más-más órákat tartanak. Kezdő nyelvtanuló esetén például hasznos, ha a tanár beszéli a tanuló anyanyelvét. Magasabb szintű nyelvtudásnál az anyanyelvi tanárokat részesítjük előnyben.

Tanáraink magas szakmai színvonalát folyamatos továbbképzések és rendszeres minőségellenőrzés is biztosítja.

Bild

A DeutschTutor alapítója és szakmai vezetője Licht Réka, aki a cég mozgatórugója. Magyarországon született, egyetemi tanulmányait Budapesten és Salzburgban végezte germanisztika szakon.

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nyelvtanítás valamint a fordítás és tolmácsolás területén.

Tudományos munkatársként a bécsi és klagenfurti székhelyű ÖSD számára B2 szintű nyelvvizsgateszteket készített és ÖSD vizsgáztatónak készülő tanárokat képzett tovább világszerte. Emelett különböző előadásokkal és workshopokkal képviselte az ÖSD-t nemzetközi tanár konferenciákon.

A DeutschTutor alapításával azt az álmát szeretné valóra váltani, hogy tapasztalatait és a mondern kommunikációs eszközök kínálta lehetőségeket felhasználáva időtől és helytől függetlenül mindenki számára biztosítsa a teljesen személyre szabott nyelvtanulás lehetőségét.

 

ÖSD

Az ÖSD (“Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) egy közhasznú társaság, amely államilag és nemzetközileg elismert német, mint idegen nyelv, illetve német, mint második nyelv vizsgákat fejleszt. A vizsgákat a világ számos pontján működő vizsgaközpontokban lehet letenni. A DeutschTutort megalapító Hamza Réka az ÖSD külső munkatársa. Az ÖSD-vel és a kapcsolódó vizsgaközpontokkal fennálló együttműködésnek köszönhetően igény esetén az ÖSD-vizsgák a DeutschTutor tanulói számára gyorsan és zökkenőmentesen koordinálhatóak.

hueberverlag

A Hueber Verlag immár több, mint 80 éve egyike a legnevesebb kiadóknak a német nyelvtanulást segítő kiadványok területén. A Hueber tananyagaival való sok éves örömteli munka és a kiváló tapasztaltok, valamint a kiadóval megkötött együttműködési megállapodás eredményeként a DeutschTutor előszeretettel választja a Hueber Verlag publikációit az órák lebonyolításához.

 Click meeting

Az Implix a “web-konferencia” és “virtuális osztályterem” témakörében elérhető szoftvermegoldások egyik vezető nemzetközi vállalata. A DeutschTutor és az Implix között létrejött kooperációnak köszönhetően a DeutschTutor virtuális tantermének technikai platformja a “ClickMeeting” webkonferencia-rendszere.

amazon

A nyelvtanuláshoz szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek a megfelelő tankönyvek, tanulási segédanyagok és a szükséges technikai felszerelés gyors és egyszerű beszerzését, ezért szerződést kötöttünk az Amazonnal, a világ legnagyobb online csomagküldő szolgálatával, amely a könyveken és az elektronikai cikkeken kívül számos más termék kiszállítását is végzi. Az Amazon által működtetett DeutschTutor Shopban kizárólag olyan választékot állítottunk össze, mely – a Deutschtutorral vagy anélkül – fontos a német nyelv elsajátításához. Az anyagokat nyelvi szintenként rendeztük.

Ha Ön diplomás német nyelvtanár, ha szívesen oktatna németül tanulni vágyókat világszerte otthonából kényelmesen, ha érdekli egy kiegészítő kereseti lehetőség, amiben Ön osztja be az idejét, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elvárásaink:

 • Befejezett szakirányú (DaF- vagy germanisztika) tanulmányok
 • Minimum néhány éves tanítási tapasztalat
 • Lehetőség szerint eLearning alapismeretek
 • Nyitott személyiség, pozitív hozzállás, szimpatikus fellépés
 • Érdeklődés innovatív tanítási és tanulási módszerek iránt

Az Ön feladata

 • Egyszemélyes vagy mini-csoportos (max. 4 fő) online-némettanfolyamok megtartása
 • Önálló felkészülés az órákra és a tanfolyam önálló lebonyolítása a DeutschTutor tanulási rendszere alapján

Amit kínálunk:

 • Érdekes kiegészítő kereseti lehetőség korrekt feltételek mellet
 • Tanítás kényelmesen, otthonról az Ön időbeosztása szerint
 • Modern, eLearning-platform a legújabb műszaki színvonalon
 • Teljes technikai és módszertani továbbképzés, folyamatos segítségnyújtás és támogatás
 • Ügyfélakvirálás, reklám

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük töltse ki és küldje el nekünk jelentkezését!