Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Módszerünk » Személyre szabott tanóra

Személyre szabott tanóra

Fashion designer measuring a dress. Shallow depth of field.

A  DeutschTutor előregyártott megoldások helyett személyre szabott nyelvórákat és tanfolyamokat kínál, melyeket a legjobb hatásfok elérése érdekében minden esetben az Ön egyéni igényeihez igazítunk.

Az Ön céljaira hangolva

Miért tanul németül? Talán, mert szeretne német nyelvterületen továbbtanulni?  Németországban, Ausztriában vagy Svájcban dolgozni? A szakmájához van szüksége a német nyelvtudásra? Vagy érdekli a német kultúra?

Attól függően, hogy milyen célt tűzött ki maga elé, különböző tartalmakat kínálunk Önnek a DeutschTutor órákon. Ha például szakmai okokból tanul németül, nem csak a szükséges szakszókincset gyakorljuk, hanem hangsúlyt fektetünk az előadástechnikára, tárgyalási szituációkra, egy állásinterjún felmerülő témákra, és így tovább. Ha továbbtanulásához nyelvvizsgázni szeretne, felkészítjük a megfelelő vizsgára.

Előtérben a tanulótípus

Ahány ember, annyi féle – ez igaz arra az esetre is, ahogyan tanulunk. A pedagógia ill. a tanuláspszichológia különféle tanulótípusokat különböztet meg, akik eltérő tanulási helyzetekben más és más módon reagálnak. Ebből következik, hogy egy mindenki számára érvényes “tökéletes tanulási módszer” nem létezik – jól lehet nem egyszer ígérnek ilyet jó üzleti érzékkel megáldott “guruk”.
Ön hogyan tanul a legkönnyebben? A DeutschTutornál a csoportos órák gyakorlatától eltérően figyelembe vesszük, hogy Ön személy szerint mely tanulótípushoz tartozik. Ehhez Önnel közösen kiértékeljük az Ön tanulási szokásait, majd mindezeket az információkat szem előtt tartjuk az Önre szabott tanfolyam összeállításánál.

Hány féle tanulótípus létezik? És Ön melyik típusba tartozik? Itt nem csak további információt talál a tanulótípusokkal kapcsolatban, hanem egy érdekes tanulótípus-tesztet is.

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérje ajánlatunkat.