Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Módszerünk

Módszerünk – Önre szabva!

 

Click meeting

Nyelvóráink az ún. „virtuális tanteremben“ zajlanak – a legmodernebb interaktív E-Learning technológia minden előnyét kihasználva! A webkamera és a headset segítségével Ön élőben kommunikál tanárával. Az óra alatt nem csak arra van lehetősége, hogy a táblán, az ún. “Whiteboard”-on dolgozzon, hanem videókat nézhet, hangos feladatokat oldhat meg és még sok más olyan érdekes dolgot csinálhat, amitől a tanulás nem csak hatékony, de izgalmas és szórakoztató is.

Nézzen be a DeutschTutor virtuális tantermébe.

Senior Man Relaxing In Hammock With E-Book

Nálunk Ön választja ki, mikor és hol szeretne tanulni. A DeutschTutornál nem kell kötött órarendhez igazodnia, nem kell órákat utaznia, nem kell parkolással bíbelődnie és nem kell kihagynia egyetlen órát sem nyaralás vagy egy külföldi üzleti út miatt. Nálunk a tanterem házhoz jön.

Bárhol, ahol lehetősége van internetes hozzáférésre, beléphet a DeutschTutor virtuális tantermébe. Egyéni tréningeinken az órák időpontja is az Ön igényeihez igazodik.

Fashion designer measuring a dress. Shallow depth of field.

Önhöz igazítva

A  DeutschTutor előregyártott megoldások helyett személyre szabott nyelvórákat és tanfolyamokat kínál, melyeket a maximális hatékonyság elérése érdekében az Ön egyéni igényeihez igazítunk.

Az Ön céljaira hangolva

Mi a célja a némettel? Német nyelvterületen szeretne továbbtanulni? Talán Németországban, Ausztriában vagy Svájcban dolgozna? A szakmai előrejutáshoz szeretné némettudását feleszteni? Vagy érdekli a német kultúra?

Az Ön kitűzött céljaitól függően különböző tartalmakat kínálunk Önnek a DeutschTutor órákon. Ha szakmai okokból tanul németül, nem csak a szükséges szakszókincset gyakorljuk, hanem hangsúlyt fektetünk az előadástechnikára, tárgyalási szituációkra vagy egy állásinterjún felmerülő témákra. Ha továbbtanulásához nyelvvizsgára van szüksége, felkészítjük a megfelelő vizsgára.

Előtérben a tanulótípus

Ahány ember, annyi féle – ez igaz arra az esetre is, ahogyan tanulunk. A pedagógia ill. a tanuláspszichológia különféle tanulótípusokat különböztet meg, akik eltérő tanulási helyzetekben más és más módon reagálnak. Ebből következik, hogy egy mindenki számára érvényes “tökéletes tanulási módszer” nem létezik – jól lehet nem egyszer ígérnek ilyet jó üzleti érzékkel megáldott “guruk”.
A DeutschTutor egyéni óráin figyelembe vesszük, hogy Ön hogyan tanul a legkönnyebben. Beszélünk az Ön tanulási szokásairól és a megszerzett információkat szem előtt tartjuk az Önre szabott tanfolyam összeállításánál.

Hány féle tanulótípus létezik? És Ön melyik típusba tartozik? Itt nem csak további információt talál a tanulótípusokkal kapcsolatban, hanem egy érdekes tanulótípus-tesztet is.

Blank notepad over laptop and coffee cup

A DeutschTutor óráin a következő dolgokra van szüksége:

    • egy megbízható internetkapcsolatra,
    • egy számítógépre, laptopra vagy táblagépre, (sőt akár egy okostelefonnal is bekapcsolódhat az órába)
    • egy webkamerára – (ha ez gyárilag még nem lenne beépítve az Ön készülékébe),
    • egy headsetre, mely fontos és elengedhetetlen tartozéka a DeutschTutor óráknak, mivel csak így biztosítható az optimális hangátvitel és -minőség. Szívesen segítünk Önnek egy árban és minőségben is megfelelő headset kiválasztásában. Nézze meg kínálatunkat a DeutschTutor-Shopban.