Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Ezt kínáljuk » Vizsga coaching – DeutschTutor próbavizsga

Vizsga-coaching – Vizsgafelkészítés és DeutschTutor próbavizsga

Studenten im Seminar lernen für Prüfung

Minden, a DeutschTutornál elvégzett tanfolyam után bizonyítványt állítunk ki, amely megszerzett nyelvtudását igazolja.

Sok esetben – így például akkor, ha Ön főiskolai vagy egyetemi felvételire készül – államilag és/vagy nemzetközileg elismert nyelvvizsgabizonyítványra van szüksége. Ehhez Önnek személyesen el kell fáradnia az Ön által kiválasztott nyelvvizsgatípus akkreditált vizsgaközpontjába, ahol lehetősége van nyelvvizsgát tenni.

A német nyelvterületen leggyakoribb nyelvvizsgatípusok:

  • Goethe nyelvvizsga (a német Goethe-Institut által kifejlesztett teszteljárás)
  • ÖSD-vizsga (“ÖSD” = „Österreichisches Sprachdiplom Deutsch“ – két osztrák minisztérium kezdeményezésére létrejött nyelvvizsgaeljárás)
  • TELC-vizsga (TELC“ = „The European Language Certificates“ – a német népfőiskolák szövetségéhez tartozó intézmény által kifejlesztett nyelvvizsgarendszer)
  • TestDaf-vizsga (Ez a nyelvvizsgaeljárás az akadémiai tanulmányokra felkészítő és tesztfejlesztésekért felelős társaság (g.a.s.t.) vizsgája és főként azoknak ajánljuk, akik Németországban szeretnének egyetemi vagy főiskolai tanulmányokat folytatni.)

További információ a nemzetközi nyelvvizsgákról.

Mindegyik nyelvvizsgaredszer a Közös Európai Referenciakeret alapján teszteli és igazolja az Ön nyelvi kompetenciáit.

Fontos!: Noha mindegyik teszteljárás ugyanazokat a szinteket méri, ennek ellenére a nyelvvizsgabizonyítványok elfogadására vonatkozó szabályok országonként és intézményenként is különbözőek lehetnek. Ezért fontos, hogy egy kiválasztott nyelvvizsgára való jelentkezés előtt pontos információval rendelkezzen arról, hogy az addott intézmény mely nyelvvizsgarendszerek vizsgáit részesíti előnyben. Szívesen segítünk Önnek az Ön számára legmegfelelőbb nyelvvizsga kiválasztásában. Itt kérhet további információt.

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok és nyelvvizsga koordinálás

Bármely nyelvvizsgarendszerről is legyen szó, vizsgatréningeinken Ön célzottan készülhet fel a kiválasztott nyelvvizsgára. 

Próba nyelvvizsgák

A DeutschTutornál lehetősége van próbavizsgát tenni. A próbavizsga felépítése megegyezik a nyelvvizsga felépítésével, tehát ugyanazokat a nyelvi készségeket teszteli, mint az adott nyelvvizsga. Az eredmény megbízható alapot kínál annak eldöntésére, hogy mikor ajánlott nyelvvizsgára jelentkezni.

Próbanyelvvizsgát egyénileg és csoportban lehet tenni. Jelenleg a következő vizsgákat kínáljuk csoportos próbavizsgaként: ÖSD-vizsgák: A1-C2, Goethe-Intézet: B1 szint. További nyelvvizsgatípusok próbanyelvvizsgájára megbeszélés szerint lehetőség van.

További információ a próbavizsgákról és jelentkezés próbavizsgára

Vizsga-Coaching

Vizsgaelőkészítő tanfolyamainkon célzottan készítjük fel Önt az adott nyelvvizsgára.

Vizsgakoordinálás

Kérésére jelen vagyunk a vizsga koordinálásában is, azaz megkeressük az Önhöz legközelebbi vizsgaközpontot és segítünk felmerülő kérdések, vagy problémák esetén.

Szívesen segítünk Önnek, ha nyelvvizsgákkal vagy a vizsgák lebonyolításával kapcsolatban kérdése merül fel. Hívjon minket, vagy írjon nekünk!