Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Ezt kínáljuk » Vállalati nyelvoktatás

Vállalati nyelvoktatás – DeutschTutor cégeknek

banner_mss001

A DeutschTutor vállalati nyelvoktatást olyan cégeknek fejlesztettük ki, ahol az alkalmazottak munkájához elengedhetetlen a német nyelv ismerete és használata, de egy hagyományos nyelvórán való részvétel a munka jellegéből adódóan csak nehezen, vagy egyáltalán nem kivitelezhető. A DeutschTutor virtuális tantermében azok a kollégák is részt tudnak venni a nyelvórákon, akik munkájuknál fogva gyakran vannak üzleti úton, vagy akik számára alkalmanként egy az irodán kívüli helyszín szolgál munkahelyül. Olyan munkatársak számára is ideális lehet a DeutschTutor online nyelvoktatása, akik hamarosan német nyelvterületen készülnek cégen belüli váltásra és még hazájukban szeretnék nyelvtudásukat megalapozni.

Ha a fenti paraméterek az Ön vállalatára is ráillenek, akkor Önök számára is a DeutschTutor lehet az ideális választás.

Megfelelő internetkapcsolat segítségével a világ bármely pontjáról lehetőség van bekapcsolódni a virtuális tantermünkben zajló, élő online és teljes egészében személyre szabott németórákba. A tanfolyam összeállításakor igény esetén figyelembe vesszük, hogy milyen cégspecifikus szókincsre illetve speciális szakismeretre van szükség, így lehetőség nyílik a releváns szakszókincs gyakorlására, illetve egyéb nyelvi készségek elsajátítására.

Mindeközben teljes költségkontrollt garantálunk, melyben a már elvégzett órák száma, a részvétel és az elért tanulási eredmény is könnyen ellenőrizhetőek.

Kérje még ma személyes ajánlatunkat.

Ha további kérdése van, az alábbi elérhetőségeken szívesen segítünk.