Ön most ezen az oldalon van: Startlap » Ezt kínáljuk

 Német minden esetre – Ezt kínáljuk

 

Diagramm Chart Steigerung

Mindig van megoldásunk, legyen szó akár kezdőről, vagy gyakorlott nyelvhasználóról. Kínálatunk az általános némettől a szakmai németig számos témát felölel.

Az órák a Közös Európai Referenciakerethez és az abban meghatározott nyelvi szintekhez igazodnak.

Ha szeretné megtudni, jelenleg milyen szinten áll németből, töltse ki szintfelmérő tesztünket.

banner_mss001

A DeutschTutor vállalati nyelvoktatást olyan cégeknek fejlesztettük ki, ahol az alkalmazottak munkájához elengedhetetlen a német nyelv ismerete és használata, de egy hagyományos nyelvórán való részvétel a munka jellegéből adódóan csak nehezen, vagy egyáltalán nem kivitelezhető. A DeutschTutor virtuális tantermében azok a kollégák is részt tudnak venni a nyelvórákon, akik munkájukból adódóan gyakran vannak üzleti úton, vagy akik számára alkalmanként egy irodán kívüli helyszín szolgál munkahelyül. Olyan munkatársak számára is ideális lehet a DeutschTutor online nyelvoktatása, akik hamarosan német nyelvterületen készülnek cégen belüli váltásra és még hazájukban szeretnék nyelvtudásukat megalapozni.

Ha a fenti paraméterek az Ön vállalatára is ráillenek, akkor a DeutschTutor lehet az ideális választás.

Megfelelő internetkapcsolat segítségével a világ bármely pontjáról lehetőség van bekapcsolódni a virtuális tantermünkben zajló, élő online és teljes egészében személyre szabott németórákba. A tanfolyam összeállításakor igény esetén figyelembe vesszük, hogy milyen cégspecifikus szókincsre illetve speciális szakismeretre van szükség, így lehetőség nyílik a releváns szakszókincs gyakorlására, illetve egyéb nyelvi készségek elsajátítására.

Mindeközben teljes költségkontrollt garantálunk, melyben a már elvégzett órák száma, a részvétel és az elért tanulási eredmény is könnyen ellenőrizhetőek.

Kérje még ma személyes ajánlatunkat.

Ha további kérdése van, az alábbi elérhetőségeken szívesen segítünk.

Happy young bussinessman architect on white background

Speciális német tudásra van szüksége a szakmájában vagy a továbbtanuláshoz? Személyre szabott szaknyelvi tréningekeinken Ön pontosan azt tanulja meg, amire szüksége van.

Egy kis ízelítő a tréningek témáiból:

   • Orvosi és ápolói szaknyelv
   • Német szaknyelv jogászoknak
   • Gazdasági német
   • Német szaknyelv a vendéglátásban
   • Műszaki szaknyelv

A fentieken kívül számos más témában is kínálunk tanfolyamokat.

Studenten im Seminar lernen für Prüfung

A DeutschTutornál elvégzett tanfolyamról bizonyítványt állítunk ki, amely megszerzett nyelvtudását igazolja. Azokban az esetekben azonban, ha Ön például főiskolai vagy egyetemi felvételire készül, államilag és/vagy nemzetközileg elismert nyelvvizsgabizonyítványra van szüksége. Ehhez Önnek személyesen el kell fáradnia az Ön által kiválasztott nyelvvizsgatípus akkreditált vizsgaközpontjába, ahol lehetősége van nyelvvizsgát tenni.

A német nyelvterületen leggyakoribb nyelvvizsgatípusok:

 • Goethe nyelvvizsga (a német Goethe-Institut által kifejlesztett teszteljárás)
 • ÖSD-vizsga (“ÖSD” = „Österreichisches Sprachdiplom Deutsch“ – két osztrák minisztérium kezdeményezésére létrejött nyelvvizsgaeljárás)
 • TELC-vizsga (TELC“ = „The European Language Certificates“ – a német népfőiskolák szövetségéhez tartozó intézmény által kifejlesztett nyelvvizsgarendszer)
 • TestDaf-vizsga (Ez a nyelvvizsgaeljárás az akadémiai tanulmányokra felkészítő és tesztfejlesztésekért felelős társaság (g.a.s.t.) vizsgája és főként azoknak ajánljuk, akik Németországban szeretnének egyetemi vagy főiskolai tanulmányokat folytatni.)

További információ a nemzetközi nyelvvizsgákról.

Mindegyik nyelvvizsgaredszer a Közös Európai Referenciakeret alapján teszteli és igazolja az Ön nyelvi kompetenciáit.

Fontos!: Noha mindegyik teszteljárás ugyanazokat a szinteket méri, ennek ellenére a nyelvvizsgabizonyítványok elfogadására vonatkozó szabályok országonként és intézményenként is különbözőek lehetnek. Ezért fontos, hogy egy kiválasztott nyelvvizsgára való jelentkezés előtt pontos információval rendelkezzen arról, hogy az addott intézmény mely nyelvvizsgarendszerek vizsgáit részesíti előnyben. Szívesen segítünk Önnek az Ön számára legmegfelelőbb nyelvvizsga kiválasztásában. Itt kérhet további információt.

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok és nyelvvizsga koordinálás

Bármely nyelvvizsgarendszerről is legyen szó, vizsgatréningeinken Ön célzottan készülhet fel a kiválasztott nyelvvizsgára. 

Próba nyelvvizsgák

A DeutschTutornál lehetősége van próbavizsgát tenni. A próbavizsga felépítése megegyezik a nyelvvizsga felépítésével, tehát ugyanazokat a nyelvi készségeket teszteli, mint az adott nyelvvizsga. Az eredmény megbízható alapot kínál annak eldöntésére, hogy mikor ajánlott nyelvvizsgára jelentkezni.

Jelentkezés próbavizsgára

Vizsga-Coaching

Vizsgaelőkészítő tanfolyamaink célzottan az adott nyelvvizsga feladataira fókuszálnak.

Vizsgakoordinálás

Kérésére jelen vagyunk a vizsga koordinálásában is, azaz megkeressük az Önhöz legközelebbi vizsgaközpontot és segítünk felmerülő kérdések, vagy problémák esetén.

Keressen minket, ha nyelvvizsgákkal vagy a vizsgák lebonyolításával kapcsolatban kérdése merül fel. Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

handschlag nach dem bewerbungsgespräch

Ha azért tanul németül, mert német nyelvterületen szeretne munkát vállalni, ha növelné esélyeit egy hibátlan álláspályázattal, célzottan felkészülve az állásinterjúra, akkor remek megoldásunk van az Ön számára!

Pályázati tréningünkön megtudhatja, hogyan kell egy önéletrajzot tartalmilag, nyelvileg és formailag precízen elkészíteni. Emellett konkrét szituációs gyakorlatokon keresztül készítjük fel Önt az állásinterjúra és felhívjuk a figyelmét azokra a részletekre, amik a beszélgetés során fontosak lehetnek.

A pályázati tréning tanfolyamtól függetlenül, különálló modulként is elvégezhető, vagy tanfolyamba illesztetten is elérhető.

Trusted partnership

Minőség és ár

Legfőbb célunk a DeutschTutornál, hogy a lehető leghatékonyabban és leghamarabb eljuttassuk Önt az elérni kívánt célhoz. Ennek feltétele egy jól képzett és tapasztalt tanárokból álló csapat, a legújabb tudományos eredményekre épülő tanítási módszerek és modern tananyagok. A leghatékonyabb esetben mindez intenzív egyéni oktatással egészül ki, amikor minden egyes tanóra 100%-ig az Ön igényeire épül. Ennek a minőségnek ára van – azáltal azonban, hogy fizikai értelemben vett tantermekre nincs szükségünk, szolgáltatásainkat kedvezőbb áron tudjuk kínálni, mint azt hagyományos, hasonló minőségigénnyel rendelkező nyelviskolák teszik. Összehasonlításként: Egy piacvezető, nemzetközi nyelviskolában egy tanóra ára 60,- Euró körül mozog. A DeutschTutornál már 40,- Euró alatt kínálunk egyéni órákat. Ez az ár tartalmazza az írásbeli és szóbeli szintfelmérést, a tananyagot, nyelvvizsga esetén a teljes vizsgakoordinációt ill. további szolgáltatásokat.

Óraszám

A célul kitűzött nyelvi szint eléréséhez szükséges óraszám egyénenként változó és többek között nagyban függ attól is, ki mennyi időt tud a tanórán kívül önálló gyakorlásra fordítani. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy hagyományos, csoportos nyelvtanfolyamon kb. 150-200 óra szükséges ahhoz, hogy egy nyelvtanuló egy teljes szintet – tehát pl. A1-ről A2-re – tudjon előrelépni. A DeutschTutor intenzív, egyéni nyelvóráin ez már jóval kevesebb óraszámmal is megvalósítható.

Egy DeutschTutor tanfolyam rendszerint 50 tanórából áll és a Közös Európai Referenciakeret szintrendszerében egy 1/2-1 szintnyi előrelépést tűz ki célul. A tanfolyam kurzuszáró teszttel végződik, így pontosan mérhetővé és láthatóvá válik az előrelépés. A teszt többek között azért is fontos része a tanfolyamnak, mert így a tanuló objektív visszajelzést kap saját fejlődéséről, ami lehetővé teszi a további lépések megtervezését.

Árak

Egyéni tanfolyam

A tanfolyam tartalma:

hakenírásbeli és szóbeli szintfelmérés

haken

egyéni oktatás egyedi, személyes célok alapján összeállított tantervvel,

hakenspeciális tréningek (pl. felkészítés állásinterjúra, nyelvvizsgára)

hakenszemélyes igények alapján kialakított időpontok,

hakenfolyamatos visszajelzés a tanulásban elért teljesítményről, intenzív egyéni tanácsadás.

Egy tanóra ára

1 tanóra (45 perc) = € 36,-

 Kondíciók

A tanfolyam díját a kurzus megkezdése előtt kell kiegyenlíteni. Csak sikeres átutalás vagy befizetés esetén van lehetőség a tanfolyamot megkezdeni.

 DeutschTutor Szuperintenzív3 hét alatt németül

Woman Holding Stopwatch

Ha Ön gyorsan szeret látványos eredményt elérni és a nyelvtanulásban sem szeretné az idejét vesztegetni, akkor a DeutschTutor szuperintenzív tanfolyamát Önnek találtuk ki! 3 hétig Öné a főszerep!

Ha a DeutschTutor szuperintenzív tanfolyamát választja, akkor Ön 3 héten keresztül heti ötször 2 tanórán vesz részt (összesen heti 10 tanóra), melyeket tapasztalt, diplomás némettanár vezet. A tanfolyam megkezdése előtt részletes szintfelmérésre kerül sor. Itt pontosan meghatározzuk jelenlegi némettudásának szintjét, valamint megbeszéljük igényeit és céljait. Mindezek alapján testreszabott tréningprogramot állítunk össze. A program az élő tanórákon kívül olyan elemeket is tartalmaz, amikor Önnek önállóan, trénerének útmutatásai alapján kell dolgoznia.

A tréningprogram átfogó és minden készségre kiterjedő tartalmat kínál, így biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyam során nem fog unatkozni. Azonban megéri keményen dolgozni: Itt a lehetőség, hogy 3 hét után egy teljes nyelvi szintet lépjen előre.

Szuperintenzív tanfolyamainkat elsősorban kezdőknek vagy újrakezdőknek ajánljuk A1 és A2 szinteken.

További információk és jelentkezés

 

junge frau im bewerbungsgespräch

Wiesbadenben szeretne németül tanulni? Gyors, hatékony, kényelmes megoldást keres?

A DeutschTutornál jó helyen jár!

Kínálatunk:

hakenNémet nyelvtanfolyamok minden szinten (A1-C2)

hakenNyelvvizsgaelőkészítő kurzusok (Goethe, Telc, ÖSD)

hakenNyelvi coaching álláspályázatokhoz és -interjúkhoz

hakenHatékony egyéni tanfolyamok diplomás némettanárok vezetésével

hakenIntenzív és lelkiismeretes személyes coaching

hakenA legújabb fejesztéseken alapuló, friss tananyagok

hakenSzemélyre szabott órák egyéni célok és tanulótípus alapján

Tanuljon bárhol!

Élvezze az órákat ott, ahol Önnek a legkényelmesebb

hakenwiesbadeni helyszínünkön

hakenotthonról, vagy utazások során kényelmesen virtuális tantermünkben

Az “offline” órák nagy előnye, hogy bármikor lehetőség van a DeutschTutor tantermében zajló órákat a virtuális osztályterem online óráival kombinálni. Íly módon bármikor rugalmasan folytatható a tanulás akkor is, ha szívesebben venne részt az órán inkább kedvenc karosszékéből otthonról, illetve egy üzleti út vagy nyaralás miatt nem tud személyesen elfáradni nyelviskolánkba.

Tanfolyamkezdés bármikor lehetséges.

JELENTKEZZEN MOST INGYENES PRÓBAÓRÁNKRA: +49(0)611 880 22737

Online shopping, blue mouse in the shape of a shopping cart

A DeutschTutor-Shop-ban általunk ajánlott könyveket, headseteket és minden olyan dolgot megtalál, amire a DeutschTutor órákon, vagy azokon kívül a német tanuláshoz szüksége lehet.

A Shop-hoz